Технологія приготування національних борошняних і кондитерських виробів
Робоча навчальна програма з предмету «Технологія приготування національних борошняних і кондитерських виробів» Пояснювальна записка Сучасне національне кондитерське виробництво – динамічна система, що постійно розвивається і включає матеріально-технічне, інформаційне, організаційне і наукове забезпечення, яке задовольняє потреби населення в національних борошняних кондитерських виробах високої якості. Ці вироби користуються великою популярністю. В Україні виробляється за рік близько 200 тисяч тон борошняних кондитерських виробів. Сучасні тенденції розвитку ринку таких виробів характеризується збільшенням обсягів виробництва борошняних національних кондитерських виробів не тільки великими підприємствами, а й малими та середніми. Національні кондитерські вироби - це вироби різні за складом; багато з них мають своєрідну форму, з характерними органолепти...
Коментарі
Дописати коментар