Методичні напрацювання

 Методичні напрацювання за професією "кухар" ІІІ-IV розрядів

  • Робочий зошит для учнів за професією кухар 3 розряду «Первинна обробка риби та технологія приготування н/ф з неї»; 
  • Робочий зошит з предмету «технологія приготування їжи з основами товарознавства», за професією кухар ІІІ розряду (професійно-теоретична підготовка); 
  • Авторський інноваційний проект «Використання ІКТ при викладанні технології приготування іжи»; 
  • План-конспект уроків з предмету технологія приготування їжи з основами товарознавства для викладача за професією кухар 4 розряду на тему:Приготування супів; 
  • Цикл лабороторно-практичних робіт для учнів за професією кухар 3-4 розрядів ; 
  • Робочий зошит для учнів за професією кухар 4 розряду «Приготування страв з риби»; 
  • Заліковий зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів з предмету ТПЇ за професією кухар 3 розряду;
  • Методичний посібник: «Організація навчально-виховної роботи з обдарованими учнями в професійному училищі»; 
  • Методичний посібник: «Урок-основна форма організації навчання у ПТНЗ»;
  • Методичний посібник: «Використання інтерактивних технологій навчання на уроках спецдисциплін».





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Технологія приготування національних борошняних і кондитерських виробів

Теплова обробка