Методичні напрацювання
Методичні напрацювання за професією "кухар" ІІІ-IV розрядів
- Робочий зошит для учнів за професією кухар 3 розряду «Первинна обробка риби та технологія приготування н/ф з неї»;
- Робочий зошит з предмету «технологія приготування їжи з основами товарознавства», за професією кухар ІІІ розряду (професійно-теоретична підготовка);
- Авторський інноваційний проект «Використання ІКТ при викладанні технології приготування іжи»;
- План-конспект уроків з предмету технологія приготування їжи з основами товарознавства для викладача за професією кухар 4 розряду на тему:Приготування супів;
- Цикл лабороторно-практичних робіт для учнів за професією кухар 3-4 розрядів ;
- Робочий зошит для учнів за професією кухар 4 розряду «Приготування страв з риби»;
- Заліковий зошит для тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів з предмету ТПЇ за професією кухар 3 розряду;
- Методичний посібник: «Організація навчально-виховної роботи з обдарованими учнями в професійному училищі»;
- Методичний посібник: «Урок-основна форма організації навчання у ПТНЗ»;
- Методичний посібник: «Використання інтерактивних технологій навчання на уроках спецдисциплін».
Коментарі
Дописати коментар