Новітні технології прикрашання страв

Новітні технології прикрашання страв: арт-візаж, карвінг

Саме слово Арт -  – означає художнє оздоблення. 

Арт-візаж - це мистецтво оздоблення малювальними техніками, метою яких є доповнити подачу виробів, після чого вони стають немов би довершені.

Арт-дизайн - це мистецтво подачі і прикраси десертів з використанням різних технік, не лише малювальних, тобто візажу, і звернене воно перш за все, до уяви відвідувачів, щоб створити їм неперевершений настрій за рахунок естетики подавання своїх кондитерських виробів та десертів.

Карвінг (англ. vegetable carving від to carve — «різати, вирізати») — мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах, що зародилось багато років тому на Сході, й за тисячі років стало частиною національних традицій. Майстри карвінга передавали свої знання у спадок. 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Технологія приготування національних борошняних і кондитерських виробів

Теплова обробка